Kosta Outlet sommar

 

Öppettider:

Vardagar 10.00 - 19.00,  lördag och söndag  10.00 - 18.00

 

KosyaFashion-Barn

Kosta Fashion

Vi har 6000 kvm mode i ett brett storleksutbud till Outletpriser upp till 70% under rekommenderade butikspriser. Dam-, Herr- och Barnkläder, Skor, Parfym samt accessoarer ifrån 100-tals olika varumärken. Vi har Smålands största barnavdelning och kanske Smålands bästa Jeansavdelning.

Jaktia

Jaktia Kosta

Välkommen till en av Sveriges största Jakt och Fiskebutiker. Vi finns mitt mellan Växjö och Kalmar och har vår lokal inne i Kosta Outlet. Hos oss kan du handla allt för jägaren, fiskaren och friluftsmänniskan men också hund- och kattägaren. Fiskeavdelningen i vår butik är troligtvis en av södra Sveriges största och absolut störst i Småland. Vi har framförallt ett mycket stort utbud för fisket efter gädda och abborre även om du finner det mesta här.

KostaBoda-Chateau

KostaBoda

I anslutning till bruksmiljön ligger Kosta Boda-butiken, som är fylld med bruks- och konstglas till fyndpriser. Här finns hela Kosta Bodas utbud i hela sin design- och färgsprakande prakt! Vi har varor av både 1:a och 2:a sortering till rabatterade priser, och erbjuder ständigt specialpriser på utvalt glas. För våra svenska och utländska besökare erbjuder vi möjligheten att skicka hem glaset. Besökare från länder utanför EU kan dessutom handla tax-free hos oss.

Orrefors-Carat

Orrefors / Kosta Outlet Hem

Heminredning till bra priser och hög kvalitet är vår specialitet! Kosta Outlet Hem är fyllt med inspirerande design för ditt hem. Hos oss finns Orrefors glas i 1:a och 2:a sortering till rabatterade priser. Dessutom alltid specialpriser på utvalt glas.

Vi har även ett brett sortiment av märkesvaror inom porslin, bestick, kok- och stekkärl, redskap, textilier. Hos oss hittar du varumärkena: Orrefors Jernverk, Orrefors Hunting, DJ Frantextil, Nordkök, Sagaform, Kitchen Craft, Tokyo Design Studio, Paper Products Design, Koopman, Spring Copenhagen, Aarke, Cink, Tina & Åry Trays.

Kosta-Bokhandel

Kosta Bokhandel

Vi erbjuder något för alla och för alla åldrar. Här hittar du böcker om mat, dryck, historia, romaner, deckare resor m m.  Butiken är fylld med aktuella titlar till lockande priser och ett stort Rea-sortiment med hög kvalitet.  För de mindre finns det något för både läsning och lek. På vår leksaksavdelning hittar ni saker som Lego, Micki, Skrållan, Barbie, Playmobil, Brio, Pippi och mycket, mycket  mer. Böcker finns till alla åldrar och till låga priser.  Vi har även ett Outletsortiment där vi säljer varierande produkter till låga priser. Detta sortiment förnyas hela tiden och är alltid under halva ordinarie pris.

Sporthop-Craft

CRAFT / Sportshop outlet

Sportshopen har alltid bra priser på träningskor, sport och träningskläder, i synnerhet från Craft samt frilufts-produkter till både fritidsmotionären & elitidrottaren för alla årstider.

Shoes-Bags-Bag

Shoes & Bags

Välkommen och välj dina favorit skor i butiker på Kosta Outlet i Kosta utanför Växjö, i Älmhult vid IKEA och i Malmö på Svågertorp. Vår personal har stor kunskap och ger dig alltid god service.

Iittala-Outlet

Iittala Outlet

Vad som började som en glasfabrik i Iittala, Finland, tillverkar idag vackra funktionella föremål för att berika människors vardag. Vi anser att föremål ska vara särpräglade, kombinerbara och multifunktionella, med varaktig design som inspirerar individuellt bruk och uttryck.

Den progressiva filosofin finns hos våra designhjältar, Kaj Franck och Alvar Aalto, de inspirerar oss fortfarande till att hålla Iittala relevant. Vi skapar inte bara vackra objekt. Vi tror på tidlös design som aldrig kommer att kastas bort.

Porthouse-Ernst

Porthouse

Porthouse Interior AB grundades 2008 med målet att bli ett expansivt och välrenommerat inredningsföretag. Sortimentet består av möbler, tavlor, lampor, glas, keramik, textilier och andra unika inredningsartiklar samt detaljer.

Porthouse sticker ut både vad gäller kvalitet, pris och service. Porthouse är återförsäljare av flertalet märken så som ERNST, Nicolas Vahe, Watt & Veke, Shepherd Sweden, Lord Nelson med mera. Hos oss hittar du möbler, keramik, glas, textilier, tavlor, klockor och mycket annat som passar både till presenter och som inspiration för att förändra något hemma.

Ur&Penn

UR & PENN

Vår resa har varit smått osannolik. Från att ha grundats 1943 av en av Sveriges främsta entreprenörer, Erling Persson (mannen bakom H&M) till att bli uppköpt av en före detta torghandlare och familjefar från Libanon, Ayad Al Saffar.

Det Ayad gjorde var att utveckla Ur&Penns strategi genom ett brett och prisvärt produktkoncept. Detta synsätt har lett till (låt oss skryta lite) att vi nu är den enskilt största klock- och smyckeskedjan på den nordiska marknaden, vilket vi också planerar att fortsätta att vara. Men vi nöjer oss inte där, vad vore det roliga med det? Som det entreprenörsföretag vi är så är visionen att vara förstahandsvalet för alla som vill smycka och uttrycka sin personlighet med accessoarer.

Fabriksbutiken

Fabriksbutiken 

Målerås Glasbruk
Mystiskt, uttrycksfullt glas som finns representerat i över 50 länder. Allt är handgjort i Målerås.

Nybro Glasbruk
Handmålat bruksglas för en lyxigare vardag.

Pukeberg Glasbruk
Färgglatt glas med glimten i ögat och smide & trä från Spegels samt brickor från Åry Home.

Ekelunds Linneväveri
Tillverkning i Sverige av yrkeskunniga hantverkare sedan 1692. Bordstextilier, handdukar, löpare, kuddar och diskdukar med mera.

Bergdala Glasbruk
Känt för sina Bergdalatroll, namnskyltar i glas och en bruksserie i klarglas med blå kant.

Iris Hantverk
Handgjorda borstar med anor från 1800 talet. Nu som då binds varje borste för hand utav synskadade.

KostaKitchenStore

Kosta KitchenStore

Välkommen till KOSTA KITCHENSTORE
- en köksbutik med premium märken. 

Välkomna till vår butik KOSTA KitchenStore. Här kommer vi erbjuda premiumprodukter med stort fokus på service, kunskap och erfarenhet. Vi hälsar alla varmt välkomna till oss!
Förutom Global, Staub och Le Creuset kommer ni självklart hitta noga utvalda produkter från Pillivuyt, Scanpan och mycket mera

KostaBageri

Kosta Bageri

Vi har ett brett utbud av tårtor, kakor, frallor, våra populära stenugnsbakade bröd och egenkavlade wienerbröd med smör. Vi är så klart uppe med tuppen och öppnar luckan 07.00 för alla frukostsugna. Butiken inne på Kosta Outlet är öppen mellan 10.00 – 18.00. Vi bakar våra tårtor från grunden och erbjuder allt från moussetårtor till den klassiska prinsesstårtan.
Annat smått & gott. Vi bakar såklart både bröd och bakverk på beställning till fester och kalas om så önskas. Prata med oss i bageriet så tar vi fram förslag efter era önskemål.

Kosta Outlet Matmagasinet

Matmagasinet

Alla dagar i veckan serveras lunch tillsammans med ett välfyllt salladsbord, nybakat bröd och kaffe på maten. Vegetariskt alternativ finns varje dag fråga personalen om vad som är dagens vegetariska. Utöver lunch finns alltid vår a'la carte meny och pizzamenyn tillgänglig. 

Lunch serveras; Måndag-söndag 11.30 - 15.00     Övriga tider serveras a'la carte och pizza.

Öppnar 11.30, stänger samtidigt med Outletten,  köket stänger en timme innan Outleten.

Café Corner

CAFÉ CORNER

Hos Café Corner finns fikamöjligheter med smörgåsar, varm korv, glass och massor av godis. Här finns dagstidningar och magasin, tobak och snus, trisslotter, lösgodis & choklad, ett mindre apoteksutbud, kul- & mjukglass och mycket mycket mer!

Här finner du även ett akvarium på fem kubikmeter som är fyllt med exotiska och färgglada fiskar. Här hittar du flera olika regnbågsfiskar,en japonicaräka, en siamesisk algätare och en panda pansarmal.