Husbilar står parkerade vid Kosta Lodge Ställplats

Kosta Ställplats – ställ husbilen mitt i glasriket

Hjärtat av Glasriket

Kosta Ställplats vid Kosta Lodge är den perfekta startpunkten för utflykter i och runt om Kosta, besök Kosta Glasbruk och se glaset ta form på nära håll i hyttan, prova på att blåsa glas själv eller se konstglas i världsklass på Kosta Art Gallery. Här kan du även fiska, njuta av den vackra naturen genom att vandra, ta en tur på vår nya mountainbikeled eller se alla djuren i Kosta Safaripark ströva fritt i sin naturliga miljö. Här finns något för alla!

Trädäck och el

Kosta Lodge är beläget i hjärtat av det småländska glasriket, i närhet till ett av Sveriges äldsta glasbruk. De erbjuder idag 56 ställplatser för husbilar, samtliga med trädäck och el. Här finns ett nybyggt och modernt servicehus med tvätt-, toa- och duschmöjligheter. Här finns möjlighet till att fylla på färskvatten samt latrintömning (ej fasta tankar) 

Badtunna i sommar

Service på anläggningen

Restaurang

À la carte, Black stone grill och grillbuffé. På sommaren erbjuder vi sommarbuffé vid poolen, barer och poolservering, glass & snacks. Vi kan även erbjuda catering.

Pool och bastu

Bada i två uppvärmda pooler, två bubbelbad, två bastu och två stora badtunnor. Stort trädäck med bar och grill.
Utomhuspoolerna är endast öppna under sommarsäsong.

Äventyrsgolf, minigolf, utegym och elljusspår

För den som är sugen på äventyrs- eller minigolf så finns banor på området.  I anslutning till ställplatsområdet finns både utegym & elljusspår.

Kosta Rentalcenter & minilivs

Under sommartid kan ni hyra fiskespön, båtar, kanoter, cyklar m.m. Ni kan även köpa fiskekort, gasol, grillkol, livs, fritidskläder, souvenirer m.m.

Bild på Kosta Lodge bar
Kosta Lodges välkända Black Rock

<% totalCount %> produkter